Elektroterapi – Opstartstilbud

I anledningen af udvidelsen af “terapi kassen” i form af et elektroterapi system. Vil jeg gerne give 20% rabat på elektroterapi fra dags dato til og med d. 28/11.

Din pris (uden anden terapi) 315kr

Normal pris 395kr

Din pris (sammen med anden terapi) 280kr

Normal pris 350kr

🐴

Hvad indebærer dette så? Elektroterapien tager som udgangspunkt 30 minutter og bruges på hestens lænd/bagpart. (Med tiden også på resten af kroppen, samt til mennesker) Hestene får Arnika Gel på, de 4 elektroder påsættes og terapien går igang.

🐴

Men hvad gør det så? Elektroterapi er en effektiv terapiform, som optimerer hestens muskler, nerver og bindevæv. Med elektroterapi får man løsnet spændte muskler, helt ned til de dybe muskellag. Man kan også bruge det til at bygge muskler, samt øge blodcirkulationen. Elektroterapi gir’ smidige heste med optimal muskulatur, som derfor kan yde sit bedste. Velfungerende muskulatur reducerer risikoen for skader på sener og led, så elektroterapi er også en god måde at forebygge skader på.- Optimere hesten i dybden- Øger blodcirkulationen- Giver smidige heste- Mindsker risikoen for skader- Hjælper kroppen med at bygge muskler- Smertelindring

🐴

Elektroterapi har ingen bivirkninger og gør ikke ondt. De impulser som kommer fra maskinen og ned i elektroderne er de samme impulser som kroppen selv arbejder med.

🐴

Skal din hest også nyde godt af alle fordelene? Du kan booke en elektroterapi session i forbindelse med anden terapi eller som et enkeltstående besøg.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.