Laserterapi til mennesker

Laserterapi kan med fordel også benyttes til mennesker. MJ har erfaring for, at laserterapi og Kranie Sakrael Terapi (KST) i kombination med ledmobilisering kan afhjælpe smerter og begrænsninger i mobiliteten af bla. nakke, ryg og lænd hos mennesker.

Har du som rytter ondt i ryggen, spændinger i nakke og lænd, kan du være sikker på, at det også forplanter sig til din hest. Derfor er det vigtigt, at du som rytter får afhjulpet eventuelle spændinger.

MJ tilbyder laserterapi i kombination med ledmobilisering/KST til mennesker. Det tager ca. 60 minutter, at afspænde og gennemgå hele kroppen. Efterfølgende terapi tilpasses efter behov. Ring gerne for yderligere information og priser.

Som ny kunde hos MJ kan du også vælge, at købe en MJ Makkerpakke og få 20% i rabat. En MJ Makkerpakke indeholder et “første besøg” til hesten og 60 minutters terapi til rytteren.

Laserterapi og ledmobilisering/KST til rytter foregår på briks. Du kan vælge, at komme til mig eller jeg kan tage en mobil briks med, hvilket dog forudsætter, at du stiller indendørs faciliteter til rådighed.

NB! Rytteren skal være ren og tør før terapien 😉

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.