Massage

Formålet med massagen er, at afhjælpe og løse de problemer hesten måtte have i muskulaturen, såvel som skellettet.

Da årsagerne til, at en spænding i muskulaturen opstår kan være mange, er det vigtigt at få styr på, hvor problemet sidder, om det er i muskulaturen, skellettet eller begge dele. Jeg arbejder således med hestenes bevægeapparat på to fronter dvs. med massage i traditionel forstand men også med ledmobilisering og Kranio Sakrael Terapi.

Jeg benytter mig af mange massageteknikker, herunder også laser og activator til at løsgøre muskulaturen.

Da der er stor forskel på, hvordan heste reagerer på massage, er jeg altid meget opmærksom på deres adfærd. De typiske reaktioner på afspænding vil dog være smasken, gaben, rumlende mave og prutten. Du vil også kunne opleve, at hesten kan have mere eller mindre energi i timerne efter massagen.

 

Værktøjskassen blive hele tiden udvidet med nye teknikker og udstyr. Men for at nævne nogle få:

Traditionel massage – Kranio Sakrael Terapi – Diafragma/organ terapi

Laser akupunktur – Ledmobilisering – Bindevævs massage – Stretching

Akupressur – Propriotræning – Special massage – Muskel analyse

Scroll to Top
Hvad er ledmobilisering?

Ledmobilisering må ikke forveksles med kiropraktik eller manipulation. I ledmobilisering inviteres ledende forsigtigt tilbage til deres oprindelige plads, hvilket kræver at musklerne først er afspændt og derfor anvendes laserterapi. Det kræver som oftest flere besøg men giver et holdbart resultat.

Ledmobilisering er en meget blid terapiform der har til formål, at justere de forskydninger som opstår i skelettet. Det er blide teknikker som gennem bevægelse af knogler og led afhjælper låsninger eller manglende bevægelighed. Når et led forlader sin plads trykker det på nervesystemet og kroppen mister derved en del af sin normale funktion. Man mærker ikke når ledende mobiliseres. Men man mærker tydeligt, at spændingerne/smerterne bliver mindre og bevægelsesfriheden bliver større når ledende finder på plads

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.