Jeg har erfaring for, at laserterapi og Kranie Sakrael Terapi (KST) i kombination med ledmobilisering kan afhjælpe smerter og begrænsninger i mobiliteten af bla. nakke, ryg og lænd hos mennesker.

Så har du som rytter ondt i ryggen, spændinger i nakke og lænd, kan du være sikker på, at det også forplanter sig til din hest. Derfor er det vigtigt, at du som rytter får afhjulpet eventuelle spændinger og skævheder.

Derfor tilbyder jeg også terapi til mennesker. Det tager ca. 60 minutter, at afspænde og gennemgå hele kroppen. Efterfølgende terapi tilpasses efter behov. Ring gerne for yderligere information og priser.

 

Ønsker du at få gennemgået dig selv og din hest? Så kunne en “Makkerpakke” måske være noget for dig. En makkerpakke indeholder en 60 minutters gennemgang og terapi af dig som rytter. Og 90 eller 60 minutters gennemgang og terapi af din hest alt efter om den er en “ny hest hos MJ” eller allerede er oprettet i mit system. 

Hvis du og din hest begge er nye gives der 20% ved første pakke. Ved efterfølgende makkerpakker gives der 10%.

 

En makkerpakke forudsætter at terapien af jer foregår samme dag og samme sted. Jeg tager en briks med og kræver bare at kunne stå et sted med fast underlag. Om vi er hjemme i privaten, i rytterstuen, ude i stalden eller i godt sommervejr står udenfor er underordnet. 

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.