En tak til jer alle🌟

Så kom der endelig 10 minutter til, at skrive et lille opslag. Og jeg vil egentligt bare gerne takke jer alle for, at gøre drømmen om at arbejde som hesteterapeut til virkelighed.

2020 blev et mærkværdigt år og uanset hvad, har det påvirket alle både positivt og negativt. Jeg startede året ud med, at få godt gang i butikken og tænkte “fedt! Det køre bare” for så at gå ned med stress i marts og få besked på enten, at holde pause med firmaet eller gå fuldtid og droppe det ekstra arbejde jeg havde for, at sikre en stabil indtægt. Jeg valgte at stole på venner, familie og jer skønne kunder. Og den 20 juli 2020 sagde jeg mit rengøringsjob op og gik fuldtid med MJhestemassage, som officelt kun havde været i gang siden d. 5 maj 2019. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi turde håbe på, at jeg efter kun lidt over 1 år kunne leve af, at lave det jeg elsker.

Så TAK til dig og TAK til jer! Uden jer var der intet MJ❤️

Jeg vil gøre mit bedste for, at optimere min indsats både hvad angår facebook, hjemmesiden her, opslag og sjove indslag. Hvis der er nogle ønsker uanset slagsen så skriv dem endelig.

(Et lille udsnit af nogle af de skønne anbefalinger I har skrevet)

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.