Ny hest hos MJ

Som ny hest hos MJ skal din hest igennem det jeg kalder for et “Første besøg”. Jeg begynder altid med en grundig ganganalyse for, at vurdere hestens bevægelighed og mobilitet.

I ganganalysen kigger jeg efter udsving og ujævnheder i bevægeapparatet. Det er vigtigt, at jeg kan spejle det jeg ser, i det jeg senere mærker på hesten og hører fra rytteren. Derfor er ganganalysen et vigtigt udgangspunkt for mit videre arbejde. Det samme gælder vores snak om de oplevelser du har med din hest’s fysik og adfærd, både i stalden og under træning.

Som ny hest hos MJ opretter jeg også journal. Journalen er et værktøj der hjælper mig til, at sikre at terapien udvikler hesten i den rigtige retning. Jeg har stor fokus på effekten af vores fælles indsats, så terapien bliver så effektiv som mulig. Dertil er journalen et vigtigt redskab.

Når vi har fået styr på ganganalysen og vi har haft en god snak, går jeg i gang med at mærke hesten igennem, og først derefter påbegynder jeg den regulære terapi. Alt i alt tager et “Første besøg” hos MJ ca. 90 minutter inkl. fuld terapi. 

(OBS. Hesten skal være tør inden besøget)

Læs mere via den blå boks.

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.