MJhestemassage åbner igen!

MJhestemassage åbner fra og med i morgen op for kunder igen. Dog med visse forbehold, så smitterisikoen forbliver så lille som mulig. Nærmere information gives til alle ved henvendelse om booking.

Jeg har valgt at åbne op for konsultationer til hest hos mig i Tudvad 7100, Vejle. Så vil du helst køre din hest til mig og spare kørslen, så er det nu muligt. Det kommer til at foregå i min stald (uden andre heste/mennesker/støj) eller udenfor alt efter vejr og vind.

Jeg ved at det kan blive lidt presset, da mange ønsker at få en tid hurtigst muligt men jeg vil forsøge, at koordinere besøgende således, at ventetiden bliver så kort som mulig. Og som et plaster på såret, nu hvor ventetiden har været så lang vil der være 25% rabat på alle ydelser til og med d. 21/5-2020.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.