Sår heling og ledmobilisering efter spark

Dügur fra Dalhus blev sparket på kindbenet af en anden hest. Dügur stod derefter med et sår på kindbenet samt en kraftig hævelse i hele højre side af hovedet.

Dyrlægen blev tilkaldt og ordinerede kortison creme til behandling af såret. Men efter 14 dage stod Dügur stadig med et sår og kraftig hævelse. Han havde fået akupunktur for, at løsne spændinger i hoved, nakke og skuldre. Men ejer var stadig bekymret for ham, da såret forsat var åbent og hævelsen stor. Ejer kontaktede mig med henblik på om laserterapi ville kunne gøre en forskel. Vi besluttede, at påbegynde laserterapi. I denne situation anbefalede jeg ejer 10 behandlinger. Sådan et spark i hovedet kan have skubbet til kraniet og halshvirvlerne. Derfor fik Dügur også ledmobilisering, hvor jeg rettede den første og tredje halshvirvel.

Ejer siger efter fem gange laserterapi: ”MJ laserterapi har været overraskende effektivt til at hele såret og få hævelsen til at falde” – Mette Hjort

Sådan så Dügur ud efter første laserterapi, efter den tredje og femte. Dette forløb er et rigtig godt eksempel på, hvor effektivt laserterapi er til sårbehandling og reducering af hævelser.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.